Detalls de la propietat

Ref. 03183 – PROMOCIÓ OBRA NOVA A MONTBRIO DEL CAMP - Montbrió del Camp

  • image-3
  • image-1
  • image-2
  • image-4
  • distribucio

Immoble: : 03183

Venda 210,000€ - Casa Aparellada
131 m2 4 Habitacions 2 Banys 1 Garatge  Afegir a preferits Impressió

LA CAPELLETA – Promoció d’habitatges unifamiliars a MONTBRIÓ DEL CAMP, a la urbanització “LA CAPELLETA”. No es tracta d’una urbanització separada del nucli urbà de la població, sino que forma part d’ella. Es tracta d’una zona residencial a la que actualment hi han construïts 60 habitatges, tots ells ocupats en 1ª residencia, i amb un alt grau de satisfacció per part dels seus propietaris.

Es tracta d’una zona molt tranquila i molt ben comunicada per transport públic (xarxa d’autobusos del transport públic de la Generalitat de Catalunya) i alhora molt a prop de poblacions importants de la provincia: A 6 Km de Cambrils, a 10 Km de Reus, a 26 Km de Tarragona i a 119 Km de Barcelona.

No es tracta d’habitatges ja acabats i en estoc construïts abans del 2006, sinó d’un projecte completament nou que s’està desenvolupant actualment.
No tenen zona comunitària amb la qual cosa no cal pagar cap quota de manteniment, pero si disposen de jardí privat de 151 m2.

L’Habitatge que ocupa una superficie de 131 m2, està construïda en una sola planta (sense escales) sobre una parcel.la de 282 m2, dedicant-se la resta, 151 m2 a jardí.

Mapa de la propietat

Immobles similars