OTA Cochs, el secret del nostre èxit. No ho digueu a ningú!

Empresa col·legiada i acreditada, ofereix una sèrie de serveis exclusius i personalitzats que permeten assolir els objectius.

29 d'octubre de 2021

D'empreses immobiliàries n'hi ha moltes, només cal passejar pel centre de la ciutat de Reus per comprovar-ho. Totes asseguren que són les efectives i que la seva forma de treballar és única i donarà el millor resultat, però de vegades poden haver-hi sorpreses desagradables en un moment tan important per moltes persones com és la compra o la venda d'una propietat immobiliària.

OTA Cochs, empresa col·legiada i acreditada, ofereix una sèrie de serveis exclusius i personalitzats que permeten assolir els objectius, vendre una propietat o comprar-la, amb totes les garanties, gràcies a l'actitud dels seus professionals, l'experiència i la claredat d'idees de tot el procés. Aquest és el secret del nostre èxit (no ho digueu a ningú!).

El nostre tarannà

> L'experiència demostrable de prop de 20 anys, amb un equip dinàmic i professional, és una de les garanties de la nostra empresa, una empresa que ha sobreviscut en una època complicada pel sector immobiliari i ho ha fet davant d'una competència que, en molts casos, ha llençat la tovallola.

> L'aposta de l'empresa per la tecnologia i la formació continua dels seus agents ha permès dotar OTA Cochs d'uns serveis de primer nivell dins del sector immobiliari, amb un únic objectiu: servir al nostre client.

> OTA Cochs treballa al costat del client en tot el procés que ha de permetre tancar una operació amb èxit. Des del primer contacte fins a la finalització d'una operació, els agents d'OTA Cochs estaran al vostre costat, per comprar, vendre o llogar qualsevol habitatge, despatx, local comercial o propietat.

> OTA Cochs assessora sobre el preu just de mercat que s'ha de pagar i també del preu adequat per poder vendre un immoble amb tranquil·litat, una tranquil·litat que es reflecteix en els informes del registre que acompanyen totes les operacions per evitar sorpreses desagradables.

> OTA Cochs us acompanyarà en la gestió del finançament de la vostra operació gràcies a la col·laboració constant amb diverses entitats financeres per aconseguir fins al 100% de finançament.

>El grau de coneixement de la ciutat de Reus i de les poblacions properes a la capital del Baix Camp fa que OTA Cochs sigui l'agència immobiliària de referència per tancar una operació amb èxit a casa nostra.

> A OTA Cochs valorem de forma precisa les propietats que comercialitzem, oferint el valor real que el mercat està disposat a assumir gràcies a l'estratègia de preu òptim, una estratègia que prèviament tracem amb el propietari que vol vendre o llogar.

> La informació clara i precisa de les propietats que comercialitzem és un dels punts a favor d'OTA Cochs. Ho fem a través d'un complet reportatge fotogràfic professional, als vídeos que s'enregistren i a l'estratègia de comunicació a través del posicionament als buscadors i als portals més efectius, juntament amb una moderna i atractiva gestió de les xarxes socials pròpies i amb presència a la pròpia seu de l'agència, al centre de Reus, amb una pantalla LED amb molta visibilitat.

> OTA Cochs, a més a més de tota la seva estratègia de venda pròpia, disposa d'una base de dades de clients potencials que volen comprar els immobles que els oferim, una base de dades ampliada gràcies a la col·laboració amb altres agències immobiliàries del grup ACORDIA, que incrementa el potencial comprador de forma exponencial sense cap increment en les despeses de la nostra agència.

El secret del nostre èxit. Ota Cochs

Permalink

 

 

Ens vols conèixer?

Deixa'ns convidar-te a un cafè.

Edifici Cochs
Avinguda Prat de la Riba, 41, Bis, Baixos
Reus 43201
Tel. +34 977 311 999
info@ota.cat

        

 

© 2022   OTA Immobiliària 2002, SL
Avís legal Política de cookies Website by Dockset