Local a Reus

PIS CENTRIC AMB TERRASSA I PARKING INCLOS

Preu
149.700 €

Habitacions
4

Banys
1

Metres construïts
59 m2

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ves-hi

1/16

Ves-hi

 

És ben cert que inconscientment les impressions ens solen jugar una mala passada. Tots som protagonistes d'aquesta sensació.
La vida ens dona l'oportunitat de conèixer a una persona nova, ens poden els perjudicis i la primera impressió (normalment errònia). El que pensàvem que anava a ser una vetllada horrible i avorrida, resulta ser el major descobriment dels nostres dies. Saps d'aquestes persones que quan les coneixes t'adones que t'aporta tot allò que necessites? Resulta ser tota una explosió d'adrenalina…

Per què decidim explicar-vos això? Perquè res més entrar no podreu deixar les primeres impressions a un costat, però, us deixem clar, que… ens acabéssiu donant la raó quan descobriu el cor (l'interior) d'aquesta llar, seguit d'un subidón de taquicàrdia en interioritzar totes les possibilitats que tindrà aquesta llar: Amplitud, llum natural per tots els racons, terrassa assolellada, cèntric i zona d'estacionament en la mateixa finca…

El teu viatge per aquí serà inoblidable, començaries passant pel lluminós saló i per les acollidores habitacions, aquestes tres estades per a cada membre de la família… Tornaries al saló perquè alguna cosa t'havia sorprès… unes escales camuflades en un racó que et condueixen a un lloc màgic i secret, una magnifica terrassa assolellada amb dues estades més: una habitació destinada per a múltiples opcions i una semi terrassa tancada per a imaginar les seves possibilitats: un preciós estudi o taller per a deixar volar la teva imaginació o un segon saló per a recrear bonics records amb els teus sers estimats.
La comoditat és igual a tranquil·litat, és per això que la part dolça d'aquest habitatge és l'àmplia plaça d'aparcament inclosa amb la vivenda que et facilitarà tots els teus dies.

 
 
 
 

Sol·licitar informació.

Per rebre més informació sobre aquesta propietat, només cal emplenar el formulari. Nosaltres fem la resta! 
 
 
 

Ens vols conèixer?

Deixa'ns convidar-te a un cafè.

Edifici Cochs
Avinguda Prat de la Riba, 41, Bis, Baixos
Reus 43201
Tel. +34 977 311 999
info@ota.cat

        

 

© 2022   OTA Immobiliària 2002, SL
Avís legal Política de cookies Website by Dockset